pühapäev, jaanuar 14, 2007

Uus 2007 aasta on täie hooga käima läinud ning kahjuks pole aega saanud Teile kallid vanemad ka tagasisidet anda. Püüan nädala mõne lausega kokku võtta, et meie tegemistest mingitki ülevaadet anda.

Tavaliselt ütleme septembris, et "kõik, kõik on uus.....", hetkel saame sama öelda emakeele õpiku kohta. Laste jaoks on seal praktiliselt kõik uus. See, et raamat algab sisukorraga ning raamatu lõpus on sõnastik. Lugemistekstid lähevad üha pikemaks. Et huvi lugemise vastu ära ei kaoks, võib laps lugeda kodus midagi sellist, mis tema jaoks põnev ja huvitav tundub. Üks võimalus on näiteks laps arvutis lugema panna vt. siin See on Vanalinna kooli ühe algklassiõpetaja poolt tehtud õppevahend lastele. Ja veel üks siin
Sel nädalal jõudsime ka suurte kirjatähtedeni. Ega see kerge ole, kõike seda meeles pidada, kuid küllap hakkavad tähed ka tasapisi meelde jääma.

Õppimist tuleb üha rohkem juurde, sest programmid on mahukamad ja kõike enam tunnis teha ei jõua. Olen väga tänulik kui kodus lastele abiks olete.
Püüan tasapisi seda lehekülge ka täiendada ning Linkide alla ka muid huvitavaid lehekülgi välja panna, mis võiks abiks olla lapse arendamisel ning endalgi vahel huvitav pilku peale heita.

Suured tänud lapsevanematele, kes lubasid oma lastel koolitantsuga tegeleda ning sellest osa võtta ja on pidanud lapsi edasi tagasi transportima ning kannatama seda, et lapsed ka peale tunde koolimajas pidid veetma. Kuid raske töö on vilja kandnud ning lapsed osutusid võitjateks koolisisesel võistlusel. Palju õnne!!! Mis omakorda, aga tähendab seda, et töö jätkub kui tahame linna võistlusele edasi minna. Kohe kui mõne pildi leian, riputan siia üles ka.

Kommentaare ei ole: