teisipäev, detsember 12, 2006



Väga tublid lapsed!!! Matemaatika teadmiste kontroll on edukalt sooritatud!

9 last tegid töö ilma vigadeta ja said hindeks 5 - MARTIN, RAIN, MADIS, KARL KIVI, HANNA, EERIK, JAANA, MARJU JA ANNALIIS, kes vaatamata sellele, et tundi küll hiljaks jäi, jõudis töö veel esimeste seas ka valmis. Veel oli kaheksa tööd, millele mõni viga sisse lipsas, kuid punktisumma andis kokku ikkagi hinde viis. Ülejäänud olid tublid neljad ja üks kolm eksis sinna ka ära.

Eesti keele tunnis lugesime Jaanus Vaiksoo "Õhtu vanas talus", kust saime teada palju huvitavat elu kohta maal. Jututegelane Siim tegi avastuse, et õhtul kui tuli ära kustutada on maal tuba kottpime, kuid linnas see nii ei ole. Veel tulid tekstis ette sellised sõnad nagu leil, leitsak, latern, rehetuba ja reheahi. Arutlesime nende sõnade ümber ja avastasime palju uut ja huvitavat. Rääkisime ka piparkookide küpsetamisest ja sellest, millest neid tehakse ning kuidas paarkümmend aastat tagasi ise karamellkommi tehti.

Homme siis koolitunde ei toimu. Läheme Uueda turismitallu http://www.uueda.ee/ Vaatame, mida huvitavat see reis meile pakub ja kas oskame ka külas viisakalt käituda. Pärast jõuame kooli 12.30 ning siis sööme lõunat. Kell 13.00 vaatame koolisaalis kontserti, kus esinevad "Ainult mehed". Päev peaks lõppema kell 14. 00 paiku. Lõbusat ja huvitavat päeva meile kõigile!

Kommentaare ei ole: